Når skal du innrømme at du har operert rumpa, Sophie Elise?


Bilde hentet fra @sophieeliseblogg på instagram

Nå har jeg tenkt å skrive litt om den mye omtalte rumpa til Sophie Elise. Mange har satt sammen før og etter bilder ved siden av hverandre, så det har jeg ikke tenkt å gjøre igjen. Man trenger strengt tatt ikke det for å se at den rumpa ikke er ekte.

La oss starte med disse rumpetreningsbildene SE la ut på bloggen sin i går:


Faksimile sophieelise.blogg.no

Her ser du SE trene med 2.5kg på hver side av stangen, til sammen 25kg (direkte sitat fra hennes blogg). Hmmm, får man virkelig DEN rumpa av såpass lett trening? La oss sammenligne med Christina Strøm Fjære, verdensmester i bikinifitness(!):

Her snakker vi TUNG trening som må til for at rumpa skal bli større, i hvert fall til den størrelsen SE har. Har ikke noe som helst bevis som sier at SE ikke har trent med tyngre vekter før, men om man trener for større rumpe så vokser lårene i takt med rumpa og blir også muskuløse. Viser igjen til Christina:
Faksimile Christina Strøm Fjære instagram (https://www.instagram.com/christinasf_ifbbpro/)
 
Her ser man at lårene er veltrente og "propsjonelle" i forhold til rumpa, noe som er naturlig. La oss sjekke ut et bilde fra SE's snapchat, tatt i dag:
 

Her var det mye rumpe og veldig spinkle lår, gitt. Det ser du også i bildet helt øverst i innlegget.
 
Trenger du mer bevis, sjekk ut hvordan låret stikker midt ut av rumpa på en helt unaturlig måte når hun sitter:Faksimile sophieelise.blogg.no
 
Trenger vel ikke å si så mye mer enn det.
 
Rotete innlegg, men tror jeg får frem det jeg vil allikevel. Er så utrolig lei av uærligheten til Sophie Elise når det kommer til den rumpa. Er 100% for at folk kan gjøre hva man vil med egen kropp, og det er ikke det dette handler om. At hun har operert rumpa synes jeg er helt ok, det er opp til hver enkelt. Men skulle bare ønske hun kunne stå for det! Spesielt med tanke på hvor mye hun viser fram denne rumpa på bloggen og i sosiale medier. Jeg synes hun var kul når hun var ærlig om inngrepene sine og skulle ønske hun kunne fortsette med det. Hun får jo spørsmål om rumpa si daglig, men velger å bortforklare det med vektoppgang eller ikke svare i det hele tatt. Ville hun ikke vil snakke om det burde hun i hvert fall ikke ha hatt rumpa i hovedfokus helt siden hun kom tilbake fra Istanbul! :-) Det er jo klart at folk legger merke til det når rumpa vokser såpass mye over natta...
 
Hvis rumpa ble større av at du gikk opp i vekt, hvorfor ble den ikke borte når du nylig gikk ned de 15 kiloene igjen? Rumpa er jo fortsatt like stor? Hvis du har trent den så stor, hvorfor er lårene dine så spinkle?
 
Vær så snill og svar på det, Sophie Elise!

3 kommentarer

09.04.2017 kl.22:05

Takk for et sykt bra innlegg! Har akkurat leita litt i arkivene hennes selv for å finne en sammenheng. Hun dro altså til Istanbul i februar 2016, og før den tid var rumpa hennes så og si ikke-eksisterende på bildene hvertfall. I tillegg til at hun skjulte den med lange jakker/gensere. I Istanbul gikk hun også bare i baggy bukser og holdt seg for det meste innendør av ''diverse'' årsaker, og hun klaget over hvor lite hun likte å være der og at hun helst ville vært hvor som helst ellers, ergo- det var hvertfall ikke ment å være ferieopphold. Hun lå også sidelengs på gulvet under hjemreisen på flyet hjem, sikkert fordi hun ikke kunne sitte. Det var ikke mange innlegg etter denne turen at hun begynte å vise frem rumpa mer og mer litt diskre, før vi plutselig er der vi er i dag- rumpa i fokus all day

hvorforlyverdu

09.04.2017 kl.22:14

Anonym: Takk for skryt! Hehe. Godt flere har fått med seg dette! Husker at hun lå på gulvet på vei hjem ja, og rumpa var fort i fokus etter den reisen.

29.04.2017 kl.21:56

Haha! Sykt bra!!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits